Frie rabatkode

frie.dk
4.0 stjerner / 48 har stemt

Rabatkoder Frie Danmark - maj 2022

Frie A-kasse for 486 kr./md

Vis udsalg

69 kr. om måneden for Frie Fagforening

Vis udsalg

Frie Favorit medlemskab for kun 139 kr. pr. måned

Vis udsalg

2 måneder Gratis Frie fagforening

Vis udsalg

Fri lønforsikring hos Frie A-kasse

Vis udsalg

Billig fagforening hos Frie

Vis udsalg

Få 500 kr. ekstra som nyt medlem hos Frie Funktionærer

Black Friday bliver fejret til den helt store guldmedalje hos Frie Funktionærer. De tilbyder 500 kr. ekstra til hvert nyt medlem.
Vis udsalg

Frie er en dansk fagforening for mennesker der er ansatte inden for butik, kontor og salg. Frie er en af de mest ansete og respekterede fagforeninger i branchen med utroligt glade medlemmer og ekstremt lave rater. Du kan vælge mellem 3 forskellige abonnementer, afhængig hvor stor dækning du vil have: Frie Mini, Frie Favorit og Frie Elite. Din fagforening bliver simpelthen ikke mere billig end Frie. Ydermere tilbyder de også billig A-kasse og fri lønforsikring til alle der ikke ønsker a-kasse og derfor søger et alternativ med en højere økonomisk sikring. Hvis du vil have så billig en a-kasse eller fagforening som muligt, så kig forbi Saleduck for de bedste tilbud og rabatkoder. Du finder sikkert en rabatkode eller tilbud til Frie, du kan bruge.

Frie Mini

Med Frie Mini får du juridisk hjælp til alt fra kontrakt og opsigelse til konkurs og retssager. Du får også billige forsikringer samt medlemsblad og nyhedsbrev. Frie har så meget tiltro til deres eget produkt, at du får de første 2 måneder gratis, så du kan se om Frie Mini er det abonnement du har brug for. Hvis du søger efter en billig fagforening og et abonnement der dækker de simple behov, så er Frie Mini det rette for dig.

Frie Favorit

Frie Favorit er det mest populære abonnement du kan få hos Frie. Med Frie Favorit får du alle fordelene ved Frie Mini, samt et utal af andre fordele såsom hjælp ved langtidssygemelding, karriererådgivning, ansøgningshjælp og et væld af rabatter og ferietilbud samt arrangementer. Med Frie Favorit får du en billig fagforening hvor stort set alle dine behov er dækket, med et væld af ekstra muligheder, skulle du have brug for hjælp.

Frie Elite

Frie Elite er det ultimative abonnement som Frie kan tilbyde deres medlemmer. Udover alle de fantastiske fordele som du allerede får ved Frie Favorit, så får du endnu mere hjælp og specielle funktioner du kan bruge. Du får blandt andet rabat ved tegning af lønsikring, CV-Database og årligt karrieretjek, lønvurdering og adgang til et væld netværksarrangementer. For den yderst professionelle og ambitiøse sjæl, så finder du ikke et bedre abonnement end Fri. Billig fagforening starter hos Frie.

Billig A-kasse

Frie er Danmarks bedste A-kasse, hvor du ved at være medlem får super billig A-kasse. Frie har mange års erfaring inden for billig A-kasse, og de har de mest tilfredse medlemmer i Danmark grundet deres hurtige sagsbehandling, billig kontingent og mulighed for supplerende lønsikring. Så vil du stå så stærkt som muligt, skulle uheldet være ud, så er en billig A-kasse hos Frie uden tvivl det bedste valg.

Billig lønsikring

Du kan forsikre 80% rabat af din løn helt op til 32.000 kr. pr. md. hos de Frie med deres fantastiske og billige lønsikring uden A-kasse. Nogle af de utallige fordele ved dette abonnement er at du har hurtig ret til udbetaling, udbetaling hvis du opsiger dit job, personlig jobkonsulent og meget mere.

Tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Leder du med lys og lygte efter en billig A-kasse, fagforening eller lønsikring, så husk at holde øje med Saleduck, da du finder tonsvis af gode tilbud og rabatkoder. Du finder muligvis endda en rabatkode til Frie hvis du er heldig.

Flere Online Webshops

Last Update: 21.05.2022