SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Expedia rabatkode

expedia.dk

Find de bedste tilbud på fly, hoteller og pakkerejser på Expedia. Planlæg din næste ferie og spar penge med deres store udvalg af rejser.

Rabatkoder Expedia Danmark - april 2024

Expedia rabatkode: Spar 5% på dit hotelophold

Åben rabatkode K22 Populær 1

Book tidligt og spar 20% gennem Expedia

Vis udsalg

7% på pakkerejser hos Expedia i april

Vis udsalg

Book en billig lejebil hos Expedia

Vis udsalg

Rejs for under 499 kr. med Expedia

Vis udsalg

Expedia afbudsrejser: spar op til 40%

Vis udsalg

Expedia rejsetilbud: op til 25% rabat

Vis udsalg

Expedia ferieboliger med op til 15% rabat

Vis udsalg

Expedia tilbud: Book over 60 dage i forvejen og spar min. 20%

Vis udsalg

Expedia fly: Køb dine flybiletter og spar op til 20%

Vis udsalg

Du er lige gået glip af disse Expedia rabatkoder:

40% Expedia rabatkode: 40% rabat på rejser - Fejr Valentinsdag med Expedia Rabatten er allerede fratrukket
80% Expedia rabatkode: 80% rabat på rejser - Fejr Cyber Monday med Expedia Rabatten er allerede fratrukket
80% Expedia rabatkode: 80% rabat på rejser - Fejr Black Friday med Expedia Rabatten er allerede fratrukket
80% Expedia rabatkode: 80% rabat på rejser - Fejr Singles Day med Expedia Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Her på Saleduck siden informerer vi jævnligt om aktuelle rabatkampagner, tilbud og rabatkoder, som du kan indløse, når du handler online for at opnå rabat på køb.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte expedia kundeservice på telefon: 43 68 20 60.
Du kan betale din ordre med flg. betalingskort: Visa, Visa/Dankort og MasterCard.
Jonas

Hej! Jeg er Jonas,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.9 stjerner / 225 har stemt

Find en billig familierejse

Expedia.dk er danmarks førende rejseudbyder og er en del af Expedia Inc., der er verdens største online rejsebureau, som hjælper millioner af kunder hvert år. Expedia.dk blev lanceret i 1996 og har siden da vokset sig kæmp stor. I dag tilbyder de deres kunder et kæmpe udvalg af hoteller over hele verden - faktisk over 270.000 hoteller eller 4 millioner værelser, flyafgange fra over 400 flyselskaber, biludlejning og rejseoplevelser på utallige af deres mange rejsedestinationer. Med en rabatkode til Expedia kan dit fly til Malaga, London og Ålborg så billigt som overhovedet muligt. Dine rejser til Cypern, hoteller på Gran Canaria og fede last minute rejser bliver også betydeligt billigere med den Expedia rabatkode. Hold øje med Saleduck, hvor vi vil løbende komme med gode tilbud og en rabatkode i ny og næ. Tag et kig på de fede Expedia tilbud allerede nu, og se om ikke der skulle være nogle billige rejser til Gran Canaria og meget mere.

Sammensæt din drømmerejse

Drømmer du om at rejse til Bali og ligge og bage på stranden, er du mere til en storbyferie i Rom eller vil du opleve det luxuriøse liv i Dubai? Lige meget hvad du leder efter kan du sammensætte det på Expedia. Du kan søge individuelt på billige flybilletter til USA, hoteller i Spanien, biludlejning i Australien eller aktiviteter i London. Hvis du har brug for mere, kan du også booke både fly og hotel, fly og bil eller hotel og bil. Der er uanede muligheder, så der altid findes mindst en løsning til dig! Ofte er der gode rabatter at hente når du eksempelvis booker både fly og hotel på samme tid. Selv dine rejser til Cypern og fede last minute rejser hvor du lige pludselig sidder på et fly på vej til Malaga eller London, finder du næppe billigere end hos dem. Billige rejser starter her. Expedia kan også hjælpe dig med at finde de bedste hoteller, uanset om du leder efter hoteller på Gran Carina, i Paris eller Berlin. Uanset hvor du vælger at tage hen på din fantastiske drømmerejse, så er der en rigtig god chance for at vi har en rabatkode, der kan give dig en meget billigere rejse.

Afbudsrejser og last minute rejse

Hvis du har tid til at tage afsted på last minute rejser eller en afbudsrejse, kan du finde billige rejser til eksempelvis Miami eller Madrid. Du kan bruge Expedias søgefunktion til at søge på din drømmedestination og de rejsedatoer, som passer dig. Herefter kan du se om rejsen er tilgængelig i den periode, som du har valgt. Kom ind og find dine billige flybilletter til dine rejser til Malaga, Cypern og London med det samme. Det kan du finder billige flybilletter med Norwegian Mr. Jet, SAS eller et helt fjerde flyselskab. Hop ind med det samme og bestil en fantastisk afbudsrejse - måske kan du endda spare endnu flere penge på din rejse med en Expedia rabatkode.

Lad Expedia finde din flybillet

På Expedia dk kan du finde flyafgange til nærmest alle verdenshjørner. Når du søger på hjemmesiden sammenligner de flypriser fra over 400 forskellige flyselskaber, sådan at du kan blive tilbudt den billigeste flybillet. Du finder blandt andet flybilletter fra Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM, Air France, og mange, mange flere! Så om du gerne vil flyve til New York, Thailand, Amsterdam, Italien eller bare Billund, så finder du altid billige flybilletter hos Expedia dk. De finder de billigeste flybilletter f.eks. med Mr. Jet eller Norwegian, så dine billige rejser kan begynde på så god en måde som muligt, uanset om du skal til London, Malaga eller endda Cypern. Din rejse bliver simpelthen bare ikke nemmere når du både får hjælp til at finde din flybillet og samtidig kan spare penge med en rabatkode fra os.

Find hotellet på Expedia

Leder du efter et billigt hotel i Købehavn? Eller vil du rigtig gerne bo på Radisson Blu og samtidig spare penge? Expedia er en rejseagent der samler de bedste og billigste hoteltilbud, så du kan bo godt på din ferie, men samtidig spare penge. Udover Radisson Blu, så kan du også finde et godt tilbud på Bella Sky Hotel, Hotel Hvide Hus eller Best Western Vejle. Du kan med en rabatkode spare endnu flere penge på dit hotelophold. Tjek derfor siden ud, hvis du vil finde et godt hoteltilbud eller en Expedia rabatkode.

Brug en rabatkode næste gang du booker din rejse

På Saleduck.dk elsker vi at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud og Expedia rabatkoder. Så hold dig opdateret på vores hjemmeside, så du ikke går glip af de næste rabatkoder og tilbud. De penge som du sparer i rabat, kan du jo bruge på en ekstra ferieoplevelse. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, og blive automatisk opdateret på de nyeste deals både fra Expedia og andre fede virksomheder! Med vores Expedia rabatkode kan du så spare endnu flere penge på billige flybilletter, så dit fly til Malaga og London bliver billigere. Skynd dig ind og book dit næste eventyr med billige flybilletter fra Expedia dk med det samme - de ligger nemlig bare og venter på dig. Find de bedste Expedia rabatter her.

Ingen afbestillingsgebyr Expedia

Med få undtagelser, kan du helt gratis ændre eller afbestille din reservation hos Expedia. Der er desuden også prisgaranti, hvilket betyder at de matcher prisen, hvis du finder den billigere andet steds. Der er dog visse forudsætninger for prisgarantien, som du kan læse mere om på deres hjemmeside. Så skynd dig at klik ind på Expedia.dk og book din næste rejse. Det har aldrig været billigere eller nemmere! Nu hvor der er ingen afbestillingsgebyrer, så kan du snildt bruge en Expedia rabatkode fra os til at bestille din næste ferie.

Flere Online Webshops