E-bikes rabatkode og tilbud

Rabatkoder E-bikes: maj 2019 i Danmark

Ny

Over 40% tilbud på el-cykler hos e-bikes

Vis udsalg

Cykelhjelme til fabrikspriser fra kun 199 kr.

Vis udsalg

Billige elcykler fra E-Bikes

Vis udsalg

Demo elcykler på tilbud

Scandinavian E-bikes har ofte demo- og restmodeller som de sætter ned med omkring 50% rabat. Disse cykler fejler ikke noget og de bliver solgt med fuld 2 års garanti ligesom et nyt produkt bliver.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Når du shopper tilbehør hos E-bikes får du fri fragt, når du handler for 499 kr. eller mere. Når du køber en cykel så er fragten altid gratis, dog er der ekstra gebyr hvis det skal leveres til ikke brofaste øer.

Showroom

Kunne du tænke dig at prøve din nye elcykel inden du bestiller den, så har E-bikes showrooms rundt omkring i landet, de har showrooms i København, Aabenraa og Århus. Find adresserne på deres Website.

Cykler levers 98% samlet

Når du normalt køber cykler er det et samle-selv-projekt, men når du køber hos Scandinavian E-bikes så er cyklen samlet for dig. Det eneste du skal gøre er at justere styret og montere pedalerne.

Prisgaranti

Scandinavian E-bikes er sikre på at de er de billigste og hvis det viser sig ikke at være tilfældet så vil de sørge for at blive det. Derfor har de prisgaranti, dvs. at hvis du finder en cykel der er magen til ved en anden forhandler, så giver Scandinavian E-bikes differencen tilbage til dig kontant indenfor 3 måneder.

50% rabat på alle cykelhjelme hos E-bikes

Vis udsalg

Gratis cykelkurv hos Scandinavian e-bikes

Få rabatkode!

Op til 50% rabat på demo- og restsalg cykler

Vis udsalg

Mangler du en E-cykel? Spar op til 69%

Vis udsalg

Op til 43% rabat på el-cykler

Vis udsalg

Flere Online Webshops