MENU

Den Grønne Asparges rabatkoder og rabatter

Rabatkoder Den Grønne Asparges: juni 2017 i Danmark

Billige frugtkasser hos Den Grønne Asparges

Vis rabat!

Find billige grøntsagskasser hos Den Grønne Asparges

Vis rabat!

Køb billige måltidskasser hos Den Grønne Asparges

Vis rabat!

Den Grønne Asparges er en dansk webshop der specialiserer dig i billige og sunde måltidskasser, grøntsagskasser, frugtkasser og meget mere mad og drikke leveret lige til døren. Hos Den Grønne Asparges stræber de efter at give deres kunder så billige, sunde og smagfulde måltidskasser som overhovedet muligt. Med det store udvalg kan du vælge præcist hvordan du vil have din kasse, så du er sikker på at det falder i god jord hjemme hos familien. Du kan blandt bestille lækre grøntsagskasser med lækre økologiske grøntsager. Du kan endda også bestille en frugtkasse fyldt med økologisk frugt, så familien kan have nogle sunde mellemmåltider. Ydermere kan du købe hele fisk og skaldyr såsom lækre hjertemuslinger, tunbøffer, torskefilet og meget mere. Kort sagt, mad til døren bliver ikke billige, bedre og nemmere end med en fantastisk måltidskasse fra Den Grønne Asparges. Hvis du gerne vil spare endnu flere penge, så brug en lækker rabatkode eller tilbud fra Saleduck, til Den Grønne Asparges.

Lækre og billige måltidskasser

Den Grønne Asparges har mange forskellige varer, men de er alle kendetegnet ved deres lækre og billige måtidskasser, som du kan bestille for enten 3 eller 4 dage for mellem 2-6 personer - jo flere mennesker du bestiller måltidskasse for, jo billigere bliver det pr. person. I deres måltidskasser finder du en kæmpe variation af lækre ingredienser, så du får det bedste måltid som muligt. Ydermere sender Den Grønne Asparges også opskrifterne sammen med din måltidskasse, så det simpelthen ikke kan blive nemmere. Du kan derfor godt glæde dig til at sætte tænder i alt fra en saftig kalveculotte, tunbøffer og kulmulefilet samt hjertemuslinger og røget ål.

Smagfulde frugt og grøntkasser

Leder du efter nogle billige frugt og grønt kasser, så er du kommet til det rette sted, for Den Grønne Asparges har et fantastisk udvalg af lækre grøntsagskasser og frugtkasser til super billige penge. På den måde har du og din familie altid et stort udvalg af lækre og økologiske grøntsager og frugt, som i kan bruge i maden eller til et mellemmåltid.

Billige drikkevarer og vin

Vi ved jo alle at til god mad hører gode drikkevarer, og det vil Den Grønne Asparges gerne hjælpe dig med. Derfor kan du også købe lækker og billig saft & vand, vin, øl og spiritus samt juice & most så dit måltid bliver så smagfuldt og lækkert som overhovedet muligt. Du finder lækre rødvine som den klassiske Los TIlos Sauvignon Blanc, gode økologiske øl, og lækre spiritus varianter, for bare at nævne nogle få ting.

Fisk og skaldyr

Hos Den Grønne Asparges elsker de selvsagt god og sund mad, og en af de ting der står dem nærmest er god mad fra havet. Derfor kan du bestille lækre tunbøffer, hjertemuslinger, en hel makrel eller laks til din sushi for bare at nævne nogle få af de fantastiske fisketilbud du finder hos Den Grønne Asparges.

Tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Hos Saleduck finder du altid de bedste tilbud og rabatkoder på billige måltidskasser, grøntsagskasser, Los Tilos Sauvignon Blanc og meget mere. Hvis du gerne vil spare penge næste gang du køber hjertemuslinger eller en frugt og grøntkasse, så skal det være en Den Grønne Asparges rabatkode eller tilbud du skal gøre det.

Fri fragt

Hos Den Grønne Asparges er der altid fri fragt på alle dine bestillinger, på nær din første bestilling, så du kan være på at få dine måltidskasser leveret til døren billigt og hurtigt.

Den Grønne Asparges rabatkode - Spar 25% rabat på første kasse

Åben rabatkode? Klik her!

Rabatkode: Spar 25% rabat på første måltidskasse hos Den Grønne Asparges!

Åben rabatkode? Klik her!