SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

CDON rabatkode

cdon.dk

CDON er en online butik, der tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for kategorier som elektronik, tøj, skønhed, bøger og meget mere. De har gode tilbud og hurtig levering, så du kan nemt shoppe alt hvad du har brug for på ét sted.

Rabatkoder CDON Danmark - marts 2024

CDON rabatkode til gratis fragt

Åben rabatkode et Populær 1

CDON rabatkode: Spar 50 kr. på din første ordre

Åben rabatkode vet

Køb 3 film for 199 kr. hos CDON

Vis udsalg

Min. 40% rabat på outletvarer hos CDON

Vis udsalg

Plæneklipper fra 695 kr. hos CDON

Vis udsalg

Op til 30% rabat på havemøbler hos CDON

Vis udsalg

Op til 25% rabat på børnecykler, løbehjul & løbecykler hos CDON

Vis udsalg

CDON dk: Tjek dagens deals ud og spar op til 80%

Vis udsalg

CDON sminkespejle: Spar op til 20%

Vis udsalg

CDON rabat: Få min. 20% rabat på dagens deals

Vis udsalg

 

Sådan bruges en CDON rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter CDON

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på CDON”

Du vil blive ført direkte over til CDON’s hjemmeside 

Musik, spil, legetøj, møbler og tøj er bare noget af det du kan finde på CDON – så nu er det bare om at gå på opdagelse – mon ikke du skulle bringe hele familien med hen foran skærmen?

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger man en rabatkode CDON

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Klik på ”Til kassen”

  3. Lige under sammenfatningen finder du feltet ”Har du en værdikode?”

  4. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

  5. Klik på ”Tilføj kode”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Færdiggør din bestilling

Mon ikke ungerne vil stå ved postkassen og vente? Spændende ting og spændende timer, det bliver der masser af.

 

Gratis 3 måneders Xbox Game Pass

Køb 3 måneders Xbox Game Pass til One-konsol hos CDON og få 3 måneder med gratis. Det er inklusiv Xbox Live Gold og over 100 konsol og PC-spil videospil i høj kvalitet. Først til mølle, der er begrænset antal. Kun et køb per kunde.

Køb nu og betal til juni

CDON tilbyder en fordelagtig betaling med 0% i rente, hvis du ønsker at forlænge betalingen til den 30. juni 2024. Der tillægges et gebyr på 39 kr. pr. køb, men ellers er der ingen andre afgifter, du skal betale.

Spar på hængesofa

CDON har tilbud på den klassiske, moderne hængesofa ’Chaplin’ inklusiv flotte stribede hynder og baldakin. Hængesofaen er nem at vedligeholde, så du får rig mulighed for at slappe af og nyde sommeren.

CDON trustpilot

Tjek hvad andre kunder synes om CDON. På Trustpilot får de en 4-stjernet anmeldelse, som lyder på 4.2.

Du er lige gået glip af disse CDON rabatkoder:

40% CDON rabatkode: Op til 40% rabat på Valentinsdag hos CDON Rabatten er allerede fratrukket
80% CDON rabatkode: Op til 80% rabat på Cyber Monday hos CDON Rabatten er allerede fratrukket
80% CDON rabatkode: Op til 80% rabat på Black Friday hos CDON Rabatten er allerede fratrukket
80% CDON rabatkode: Op til 80% rabat på Singles Day hos CDON Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Her på siden kan du holde dig opdateret omkring tilgængelige kampagner, rabatkoder og tilbud.
Du kan kontakte kundeservice på email: kundeserviceDK@cdon.com.
Du kan betale med Mastercard, VISA eller via Paypal.
CDON kan ikke kontaktes på telefonen, men kan kontaktes pr. mail: kundeserviceDK@cdon.com
Peter

Hej! Jeg er Peter,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.3 stjerner / 183 har stemt

CDON.COM er den største underholdningsbutik i Norden. Her finder du et kæmpe udvalg af blandt andet bøger, film, spil, musik, mobiltelefoner, hvidevarer, sportsudstyr, tøj, legetøj og skønhedspleje. De har altid dejligt lave priser, hvad end du leder efter den nyeste DVD film, CD eller køleskab. Det kan dog godt blive endnu billigere at købe elektronik og underholdning online, for med en rabatkode eller et godt tilbud, kan du spare mange penge, og heldigvis er der altid rabatkoder og tilbud på hjemmesiden, så det er bare om at holde godt øje. Med en rabatkode kan du spare ekstra penge næste gang du leder efter billige Playstation 4 spil på tilbud, Fladskærms TV, DVD og Blu-Ray film. Få fat i nogle spil til PS4 med en CDON værdikode allerede i dag.

Køb gamle og nye bøger billigt

CDON er i bund og grund et kæmpe online varehus, hvor du finder alt, hvad dit hjerte begærer indenfor konsumentvarer og livsstilprodukter. Hvis du er interesseret i bøger kan du tage et kig i deres kæmpe udvalg af danske bøger, udenlandske bøger, studiebøger og meget mere. Du finder alt fra jura studiebøger til fiktionelle bøger som Mazerunner, Hunger Games serien og Jo Næsbø bøger som Blod på sneen. Selv virksomheder kan finde bøger til deres næste kursus eller som gaver til de ansatte. Lige meget hvad din interesse for bøger er, så finder du en masse spændende bøger. Bøgerne bliver stensikkert et hit og meget billigere ved at anvende en rabatkode på dit køb.

Stort udvalg af spil, danske og udenlandske DVD film og TV-serier

Hvis du er interesseret i spil, hvad end det er til Playstation 3, Playstation 4 eller Xbox One, kan du finde et stort udvalg af spil hos CDON. Der er ligeledes et kæmpe udvalg af DVD film og TV-serier og ofte finder du gode tilbud på DVD film. Hvis du kan lide danske film og TV-serier, finder du alt fra nyere film som Sommeren 92 og Klovn Forever til de gamle klassikere som Poeten og Lillemor, mens udvalget af TV-serier blandt andet inkluderer Badehotellet og Borgen. Hvis der er større interesse for udenlandske film, kan du se frem til at nyde film som Fast and Furious, Hunger Games, Barbie Film og Grusomme Mig. Af TV-serier kan du nyde alle de fede serier, som du har set de sidste mange år - eksempelvis Pretty Little Liars, The Mentalist, Vampire Diaries, Breaking Bad og Greys Hvide Verden, mens der selvfølgelig også er et godt udvalg af de nyeste TV-serier som House of Cards, Game of Thrones, Outlander, Suits og True Detective. Om du skal have fat i PC spil, PS3, spil, PS4 spil, billige DVD film, Disney klassikere eller de nyeste film på Blu-ray.

Alt indenfor elektronik

Hvis du er en elektronik kyndig eller har brug for noget nyt, kan du du lede i blandt deres store udvalg af bærbare computers, gaming computere, mobiltelefoner, cover til Samsung og meget mere. Find nye mobiltelefoner som iPhone 6S og Samsung Galaxy, find et Playstation 4 tilbud eller måske et nyt 32 tommer fladskærms TV. Der er naturligvis også et udvalg af kameraer, radioer og alle andre former for elektronik, som du kunne ønske dig. Oven i alt dette finder du også et udvalg af hårde hvidevarer, boliginteriør og meget andet til hus og have såsom hvidevarer, køkkenudstyr, værktøj samt alle former for tøj til mænd, kvinder og børn.Der er ligeledes en sektion, som indeholder skønhedspleje, hvor du eksempelvis kan finde el tandbørster, makeup og parfume. Hos CDON kan du virkeligt finde alt.

Spar penge på DVD film og mere med en CDON værdikode

Hvem kan ikke lide at spare penge? Her på saleduck har vi ofte rabatkoder, som du kan bruge på dit næste køb. Så hold øje på vores side og spar en masse penge med en rabatkode. Det er altid noget sjovere at købe DVD film, CD, bøger eller den sidste sæson af Breaking Bad eller Pretty Little Liars med en rabatkode hos CDON. Når du så bruger en rabatkode, kan det være at du sparer endnu flere penge på billige DVD og Blu-Ray film, Playstation 4 spil på tilbud og mange flere spændende produkter.

Levering

Leveringsprisen afhænger af varen og nogle varer har gratis fragt. Under alle omstændigheder kan du godt fylde kurven med den nyeste Barbie film, din yndlings CD eller noget helt andet. Nogle gange kan du endda få helt gratis levering ved at anvende en rabatkode på dit køb af spil til PS4, billigt tøj og meget mere.

Flere Online Webshops