MENU

Caliroots rabatkode og rabatter

Rabatkoder Caliroots: juni 2017 i Danmark

Spar i juni måned op til 70% rabat på jakker hos Caliroots

Vis rabat!

Spar op til 50% rabat på Adidas i Caliroots' sommerudsalg!

Vis rabat!

Spar op til 50% rabat på Nike i sommerudsalget hos Caliroots

Vis rabat!

Spar 50% rabat på Norse Project tøj

Vis rabat!

30-50% rabat på bukser, jeans og shorts hos Caliroots

Vis rabat!

Caliroots udsalg: 30-50% rabat på T-shirts

Vis rabat!

Spar op til 70% rabat på streetwear og sneakers i Real Deals hos Caliroots

Vis rabat!

Spar op til 50% rabat på sneakers hos Caliroots i deres sneaker udsalg

Vis rabat!

Spar op til 50% rabat på streetwear hos Caliroots - Stort udsalg på streetwear

Vis rabat!

Caliroots.dk er en svensk-ejet webshop, som blev grundlagt i 2003. Caliroots tilbyder et super fedt og billigt udvalg af streetwear og sneakers til mænd, mens udvalget til kvinder er lidt mindre. Hvis du elsker streetfashion, og gerne vil have det nyeste streetwear, fede modesko og sneakers samt alle de sejeste accessories, så klik ind hos Caliroots. Hvis du gerne vil have rabat på dit næste køb, kan du kigge forbi Saleduck.dk og se om vi kan hjælpe dig med en Caliroots rabatkode.

Find fedt streetwear og streetmode hos Caliroots

Streetwear og sneakers er en stor del af den danske mode, og hos Caliroots finder du alt det mest eftertragtede streetwear, du har brug for, hvis du vil være med på moden. Du finder trøjer, hættetrøjer, t-shirts, jeans og bukser i alle størrelser og prislejer. Find modetøj til mænd fra populære brands som Stussy, Carhartt, Pelle Pelle og Our Legacy samt lækre sneakers og herresko fra Vans, Nike, Dr Martens, Adidas og mange flere. Du finder eksempelvis den super populære Adidas Ultra Boost i hvid. Der er dog mange flere mærker, så du vil bestemt ikke gå forgæves ved at besøge Caliroots og købe dit tøj og sko online hos dem.

Køb premium brands hos Caliroots

Premium kategorien hos Caliroots er fyldt med et selektivt udvalg af eksklusive mærker. Her finder du det bedste af det bedste indenfor luksuriøst herretøj, så hvis du har trang til de helt dyre mærker indenfor streetwear, så finder du brands som Our Legacy, Han Kjobenhavn, Wood Wood, Kenzo og Kitsuné.

Køb streetwear og sneakers på udsalg hos Caliroots

Hvis du elsker at købe streetwear og sneakers, kan det hurtigt løbe op. Du kan dog gøre store besparelser ved at finde de helt rigtige tilbud og rabatter. Hos Caliroots finder du et dejligt stor udsalgstreetwear og sneakers, hvor du sparer helt op til 50% rabat. Så klik ind med det samme, hvis du gerne vil købe en ny fed skjorte, t-shirt, jakke eller sneakers.

Spar penge på streetwear med en Caliroots rabatkode

Det kan godt være du altid er på udkig efter det helt rigtige tilbud, og det kan du meget vel finde på Saleduck.dk. Vi samler nemlig alle de bedste tilbud og rabatkoder fra Caliroots, så hvis du skal have fat i det nyeste fra Carhartt, Pelle Pelle eller noget helt andet, så se om dit køb kan blive billigere med en rabatkode.

Levering hos Caliroots

Når du køber dit tøj og sneakers online hos Caliroots leveres din ordre med UPS. Med USP Economy modtager du din ordre ved hoveddøren, og hvis du ikke er hjemme prøves der yderligere to gange, mens du herefter kan hente din pakke på det lokale UPS-center. Leveringsomkostninger er 49 kr. for USP Economy.

Spar op til 50+20% rabat ekstra på ALT i sommerudsalget hos Caliroots!

Åben rabatkode? Klik her!

Få op til 50% rabat på modetøj i Caliroots' sommerudsalg

Vis rabat!

Sommerudsalg hos Caliroots! Spar op til 50% rabat på udvalgt sneakers!

Vis rabat!

Rabatkode - Spar op til 30 + 20% ekstra rabat med denne rabatkode

Åben rabatkode? Klik her!

Mid Season Sale - Spar 30% rabat på +4000 produkter hos Caliroots!

Vis rabat!