Tre ting du skal have med, når du holder fastelavn

Opslået 25-01-2018
Skrevet af Peter

Det er snart februar, hvilket betyder det snart er tid til fastelavn. Dagen, hvor stortset alle danske børn klæder sig ud, og slår katten af tønden i håbet om at blive kattekonge eller kattedronning. Udover de traditionelle fastelavnskostumer og -tønder, så er der også mange andre måder at pynte op til en hyggelig fastelavnsfest. Her på Saleduck giver vi dig derfor tre fantastiske ting du skal bruge til fastelavn!

 

mask-1155808_1280.jpg
F
å styr på det traditionelle fastelavnspynt

Det er ikke kun fastelavnskostumer og tønder der skal være styr på når børnene skal slå katten af tønden. Du skal også have styr på selve dekoration samt bordpynten, når alle de udklædte børn skal spise fastelavnsboller og -slik. Hos CTI party kan du finde alt indenfor fastelavnspynt - fra balloner og bordpynt til ansigtsmasker til børn og konfetti. Det er det perfekte sted købe fastelavnspynt, og du kan tilmeld spare penge på din ordre, når du benytter en CTI Party rabatkode fra Saleduck.

FAstelavn 1.jpg

Find en unik fastelavnskostume til dig selv og dit barn

Mulighederne er mange, når man skal vælge udklædning til fastelavn. Ofte taler pengepungen også, da fastelavnskostumer kan enten være billige at lave selv eller dyre at købe. Det er dermed op til dig og dit barn, hvad årets kostume skal være. Hvis du ikke har tid til at lave et selv, så kan du med fordel tage et kig på Eurotoys, som har samlet en del fastelavnskostumer. Der er fastelavnskostumer til piger og drenge. Tag et kig i dag på det store udvalg, og du kan tilmed spare penge når du bruger et af de mange Eurotoys tilbud vi har listet her på Saleduck.

Fastelavn 2.jpg

Fastelavn som temafest?

Skal du have en flok børn samlet til en temafest, når det er fastelavn, så kan du med fordel tage et kig på The Fairytale Company. Hos dem, kan du nemlig finde alt fra kostumer og bordpynt til slikposer og udsmykning med et gennemgående tema. Dermed kan du gøre det nemt for dig selv at bestille både fastelavnspynt, men også kostumerne hos The Fairytale Company. Lige nu kan du endda få 10% i rabat, når du tilmelder dig deres nyhedsbrev - find tilbuddet lige her.

Til sidst, er der bare at sige god fornøjelse med fastelavnsfesten. Både dagen før med oppyntning og bagning af fastelavnsboller samt til den store dag hvor både kattedronningen og kattekongen skal findes blandt de mange udklædte.

Kommentar(er)

Der er ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

Posting comments after three months has been disabled.