Ase rabatkode

ase.dk
4.0 stjerner / 72 har stemt

Rabatkoder Ase Danmark - august 2022

514 kr./md for Ase a-kasse

Vis udsalg

0 kr. /md for Ase a-kasse for studerende

Vis udsalg

Ase Fagforening og A-kasse for 588 kr./md

Vis udsalg

Billig A-kasse hos Ase

Vis udsalg

Spar 30% rabat på din indmeldelse hos Ase Fagforening og A-kasse

Rabat: Spar lige nu 30% rabat
Gælder for: Selvstændige
Du sparer: 30% på din indmeldelse i Ase a-kasse
Kategori: Billig a-kasse
Vis udsalg
Nina

Nina

Fashionista på budget

Ase er en uafhængig A-kasse og fagforening som er 100% ejet af deres medlemmer. Ase er Danmarks 5. Største A-kasse, og tilbyder en af de billigste og bedste A-kasser og fagforeninger. De specialiserer sig i at hjælpe både selvstændige, studerende og lønmodtagere med både fagforening og A-kasse, så du er så godt stillet som overhovedet muligt, skulle du pludselig være i problemer. Nogle af de vigtigste grunde for at vælge Ase er at du får kvalificeret jobsparring med et stort fokus på muligheder, samt at Ase er en upolitisk fagforening, hvor 4 ud af 5 medlemmer er mere end almindeligt tilfredse med det arbejde som Ase udfører. Hvis du gerne vil spare endnu flere penge på billig fagforening og A-kasse, så kig forbi Saleduck, hvor du finder de bedste tilbud og rabatkoder. Du finder muligvis et godt tilbud på Ase.

A-kasse og lønsikring hos Ase

Hos Ase finder du en af de billigste A-kasser i Danmark, og hvis du melder dig ind i deres A-kasse, så får du 3 måneders gratis lønsikring, hvilket er et fantastisk tilbud, som du ikke ser særlig ofte i verden af fagforeninger og A-kasser. Så vil du have en A-kasse hvor du kan få over 18,000 kr. om måneden udbetalt og hvor du får de første 3 måneders gratis lønsikring, så er det uden tvivl Ase som er det helt rigtige valg for dig.

Fagforening og A-kasse hos Ase

Hos Ase finder du en af landets billigste fagforeninger når du kombinerer din fagforening med din A-kasse. Udover de åbenlyse fordele som dagpenge og økonomisk rådgivning, så får du en lang række andre fordele hvis du tilmelder dig Ase. Du får blandt muligheden for at deltage i en masser kurser, tjek af ansættelseskontrakt, hjælp ved manglende løn, feriepenge og konkurs, så du ikke bliver snydt for dine hårdt tjente penge. Ydermere får du også information om barsel og orlov, rådgivning hvis du skulle være så uheldig at blive opsagt og repræsentation og hjælp hvis du nu skulle ende i retten grundet noget der er sket i arbejdsøjemed. Du kan få rigtig gode tilbud på tillægsforsikringer og kurser, så du kan stå endnu bedre når det gælder hele din arbejdssøgning. Kom ind og se hvad det helt præcist er som Ase kan tilbyde dig.

Studerende, lønmodtager eller selvstændig

Ase specialiserer deres medlemskab alt efter hvorvidt du er studerende, lønmodtager eller selvstændig. Hvis du er studerende får du gratis medlemskab og du får dagpenge lige så snart din uddannelse slutter, så det giver god mening at melde sig ind i Ase som studerende. For lønmodtagere og selvstændige sørger Ase for at den hjælp du modtager, er specialiseret til netop det behov du måtte have.

Saleduck er fyldt med gode tilbud og rabatkoder

Hos Saleduck finder du et kæmpe udvalg af gode tilbud og rabatkoder, så går du og leder efter en ny fagforening og A-kasse, så tjek om Saleduck ikke kan hjælpe dig med et godt tilbud. Hvis du gerne vil have alle de nyeste og bedste tilbud og rabatkoder, så husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde kan du altid holde dig opdateret om de bedste tilbud fra fagforeninger.

Flere Online Webshops

Last Update: 11.08.2022